Prijzen
1e prijs: 5 dagen op zoek naar het noorderlicht in Tromso, Noorwegen
Het noorderlicht zien staat bij velen hoog op de verlanglijst. En dat is terecht. Wie eenmaal het noorderlicht in volle glorie gezien heeft is direct verkocht. De beste plek om dit natuurfenomeen te zien is Tromsø. Door zijn gunstige ligging profiteert het van zowel een land- als zeeklimaat. Helder weer is daardoor nooit ver weg en dat is de eerste vereiste om het noorderlicht te zien. Daarnaast ligt Tromsø midden in de zogeheten 'Aurora-zone'. Tijdens deze korte reis verblijf je vier nachten in Tromsø en is een noorderlichtexcursie inbegrepen. Daarnaast is er nog een ruime keuze uit activiteiten in een prachtig winters decor met hoge bergpieken en diepe fjorden.

Inbegrepen in deze reis voor 2 personen: vlucht, 4 overnachtingen inclusief ontbijt en een noorderlicht excursie. De prijs is mede mogelijk gemaakt door BuroScanbrit

Na de reis ontvang je van CEWE een galerijprint om je mooiste foto van het noorderlicht aan de muur te hangen.
2e prijs: Stedentrip naar Budapest voor 2 personen
Dompel je onder in de gouden gloed van Boedapest
Boedapest is een bruisende stad met heel wat statige gebouwen en fabelachtige monumenten die ’s avonds baden in een prachtige gouden gloed. Dompel je letterlijk onder in één van de vele thermale baden die huizen in de mooiste art nouveau gebouwen. De stad is perfect te voet te verkennen, vergeet niet even te vertoeven in een lokaal koffiehuis want dit is een absolute aanrader. Hongarije heeft tal van beroemde fotografen voortgebracht, een bezoek aan het Robert Capa Contemporary Photography Center en het Mai Manó Ház (Hungarian House of Photography) mag dus zeker niet ontbreken tijdens deze citytrip.

Inbegrepen in de reis voor 2 personen: vluchten, 3 overnachtingen inclusief ontbijt

Na de reis ontvang je van CEWE een galerijprint om je mooiste foto van Budapest aan de muur te hangen.
3e prijs: Stedentrip naar Brugge voor 2 personen
Brugge is de parel van Vlaanderen! Het is één van de weinige steden met een historisch centrum dat volledig op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Nergens ter wereld vindt u zoveel cultuur en historie op zo weinig vierkante meters. Struin door de middeleeuwse straatjes op zoek naar mooi kant en verrukkelijke chocolade. Ver hoeft u niet te zoeken, want Brugge is dé kant- en chocoladestad die uw citytrip compleet maakt.

Inbegrepen in de reis voor 2 personen: 2 overnachtingen inclusief ontbijt. Reis is op basis van eigen vervoer.

Na de reis ontvang je van CEWE een galerijprint om je mooiste foto van Brugge aan de muur te hangen.
4e prijs: een SIGMA lens
Je ontvangt een waardebon met een waarde van €450 euro voor de aanschaf van een SIGMA lens naar keuze. De prijs is mede mogelijk gemaakt door SIGMA.
5e: Waardebon voor fotoapparatuur t.w.v. €400.-
Je ontvangt een waardebon met een waarde van €400 euro voor de aanschaf van fotoapparatuur/benodigdheden naar keuze, bij Kamera-Express.
6e prijs: Waardebon voor fotoapparatuur t.w.v. €300.-
Je ontvangt een waardebon met een waarde van €300 euro voor de aanschaf van fotoapparatuur/benodigdheden naar keuze, bij Kamera-Express.
7e prijs: CEWE waardebon t.w.v. €250.-
Met deze CEWE waardebon kan je maar liefst €250.- besteden aan de mooiste fotoproducten. De bon is een jaar geldig, dus je kunt hem gebruiken voor of na je vakantie, weekendje weg, citytrip of een van je andere mooie momenten.
8e prijs: CEWE waardebon t.w.v. €200.-
Met deze CEWE waardebon kan je maar liefst €200.- besteden aan de mooiste fotoproducten. De bon is een jaar geldig, dus je kunt hem gebruiken voor of na je vakantie, weekendje weg, citytrip of een van je andere mooie momenten.
9de prijs: CEWE waardebon t.w.v. €150.-
Met deze CEWE waardebon kan je maar liefst €150.- besteden aan de mooiste fotoproducten. De bon is een jaar geldig, dus je kunt hem gebruiken voor of na je vakantie, weekendje weg, citytrip of een van je andere mooie momenten.
10e prijs: CEWE waardebon t.w.v. €100.-
Met deze CEWE waardebon kan je maar liefst €100.- besteden aan de mooiste fotoproducten. De bon is een jaar geldig, dus je kunt hem gebruiken voor of na je vakantie, weekendje weg, citytrip of een van je andere mooie momenten.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description